Huur aanhangwagen

De vereniging heeft een aanhangwagen die door leden per dagdeel (ochtend 8.00 tot 12.00 uur en middag 12.30 tot 16.30 uur) gehuurd kan worden.

De regels zijn als volgt:

Op de aanhanger zit een disselslot. De aanhanger  kan  tenminste 2 dagen , of eerder, worden gereserveerd via

telefoon 0642997772 (Whatsapp of sms)  of email: info@vtvbargeres.nl

Er zal dan gezorgd worden dat de aanhanger beschikbaar is.

Bij terugkomst dient er een formulier getekend te  worden.  Deze kan  in de brievenbus aan het verenigingsgebouw  gedeponeerd worden. De penningmeester zal daarna de factuur voor het gebruik toesturen.

Het is ook wenselijk om even te laten weten dat de aanhanger weer terug is gebracht.

 

LET OP !!

HET TOEGESTANE GELADEN GEWICHT IS MAXIMAAL 700 KG.

DE AANHAGER WEER SCHOON TERUGBRENGEN.

Indien mogelijk wordt de aanhanger vooraf gezamenlijk gecontroleerd op gebreken of schade. Als dit niet lukt , dan kan er vooraf telefonisch gecommuniceerd worden met de VTV.

Als er schade is of iets stuk gaat, wat betreft verlichting etc, dan wordt het zeer op prijs gesteld dit direct te melden. Veranderingen en/of reparaties aan de aanhanger mag uitsluitend door of in opdracht van het bestuur worden verricht. En zullen zo snel als mogelijk is worden uitgevoerd.

Bij eventuele schade rekent de vereniging € 300,00 eigen risico.

Het gebruik van de aanhanger is voor eigen risico, dat wil zeggen dat ALTIJD de verlichting zelf gecontroleerd moet worden en of de banden goed op spanning zijn.

Ook zal niet iedereen een koppelstuk voor de aansluiting van de verlichting hebben, maar dient ook daar zelf voor te zorgen.

Bij eventuele verkeersboetes is volgens het CJIB de kentekenhouder verantwoordelijk, dus niet de vereniging.

 

Schuurtje of kasje plaatsen?

Wilt u een schuurtje of kasje op uw tuin plaatsen? Lees dan eerst wat er hierover in het huishoudelijk reglement staat. Vervolgens kunt u het formulier hieronder downloaden en inleveren bij het bestuur. Bij voorkeur via email: info@vtvbargeres.nl

Bouwaanvraag.pdf